Arbeidsrecht

Bent u als werkgever of werknemer op zoek naar een advocaat op het gebied van arbeidsrecht in de regio Oss? Liebrand Ruijs Advocaten kan u bijstaan. Wieco Liebrand en Kristen Megens- van Mierlo staan u graag te woord.

Arbeidsrecht: werknemer of werkgever

Er zijn verschillende soorten partijen die in aanraking kunnen komen met arbeidsrecht. Binnen ons advocatenkantoor kunnen we zowel werkgever en werknemers juridisch bijstaan. Vanwege de specialistische kennis van het arbeidsrecht en de jarenlange ervaring met procedures bij de kantonrechter en bij de ontslagcommissie van het UWV is Liebrand Ruijs advocaten in staat om u adequaat te adviseren en waar mogelijk te behoeden voor de juridische valkuilen bij ontslag.

Oss en omgeving

Liebrand Ruijs advocaten is gevestigd aan de Ridderhof in Oss. Vanuit ons kantoor werken we veelal voor bedrijven en particulieren in de regio. Het geeft ons beide de mogelijkheid om snel met aan tafel te komen. Een prettige gedachte.

Onderwerpen vallende binnen arbeidsrecht

Arbeidsrecht is een heel breed rechtsgebied. Hieronder ziet u een (kleine) opsomming van onderwerpen die hieronder vallen:

Waarom arbeidsrecht bij Liebrand Ruijs advocaten

Onze kennis op het gebied van arbeidsrecht is uitstekend. We hebben namelijk gespecialiseerde arbeidsrecht advocaten. Maar los van dit vinden we het belangrijk dat u het juiste gevoel heeft bij de advocaat die u gaat vertegenwoordigen mocht dit nodig zijn. Graag maken we dan ook eerst kennis met u. Wilt u ons graag een vraag voorleggen? Neem dan contact met ons op door te bellen, te mailen of het contactformulier in te vullen.

Advocaat Wieco Liebrand

Binnen Liebrand Ruijs Advocaten is Wieco Liebrand de advocaat op het gebied van arbeidsrecht. Hij heeft zich verder verdiept in het arbeidsrecht door succesvol de leergang Tilburg Maastricht Arbeidsrecht (TMA) af te ronden. Heeft u juridische hulp nodig op het gebied van arbeidsrecht dan staat hij u graag te woord. U kunt Wieco telefonisch bereiken op +31 (0)412 614 464 of +31 (0)6 205 63 580. Stuurt u liever een mail dan kan dat via onderstaande button.

Regio Oss

Liebrand Ruijs Advocaten is gevestigd in Oss en werk veelal voor bedrijven en particulieren in de regio. Dit zoen zij met een team van advocaten. Hierdoor zijn ze in staat om u volledig te bedienen.