Arbeidsconflict

Heeft u een arbeidsconflict met een werknemer? Dat is in eerste instantie natuurlijk gewoon heel vervelend. Zeker op het moment dat je er samen niet uitkomt. De emoties kunnen dan hoog opspelen en het conflict nog verder verergeren. Het inschakelen van juridische hulp kan dan een goede oplossing zijn. Wij helpen je hier graag bij.

Herkenbare vragen en situaties

Gaan de volgende vragen of situaties door u hoofd:

  • Kan ik een werknemer die niet doet wat ik wil ontslaan?
  • Hoe voorkom ik dat het arbeidsconflict invloed gaat krijgen op de afdeling?
  • Hoe moet ik handelen op het moment dat er werknemer zich ziek meldt?
  • Wat zijn de mogelijkheden die ik heb om het arbeidsconflict op te lossen?

Ondersteuning van een gespecialiseerde arbeidsrechtadvocaat

Op het moment dat je extern hulp gaat zoeken om het arbeidsconflict tot een zo goed mogelijk einde te brengen wil je natuurlijk de juiste persoon daarbij vinden. Liebrand Ruijs advocaten heeft een gespecialiseerde advocaat op het gebied van arbeidsrecht in de vorm van Wieco Liebrand. Hij kan u inhoudelijk perfect bijstaan om het arbeidsconflict met uw werknemer tot een zo goed mogelijk einde te brengen.

Meer specifiek kan hij u helpen op onder andere de volgende gebieden:

  • Optreden als mediator tussen werkgever en werknemer
  • Opstellen van ontbindingsverklaringen en vaststellingsovereenkomsten (inclusief het beschrijven van zaken zoals transitievergoedingen en opzegtermijnen)
  • Het voeren van juridische procedures

Contact

Heeft u vragen of wilt u geholpen worden door Wieco inzake arbeidsconflicten of arbeidsrecht in zijn algemeenheid? Bel 06-20563580 of mail naar wliebrand@liebrandruijsadvocaten.nl. Liebrand Ruijs Advocaten is gevestigd in Oss en veelal werkzaam in de regio Oss, Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen.