Bezwaar bij bouwvergunningen

De overheid speelt een centrale rol bij het verlenen of juist afwijzen van bouwvergunningen. En daarmee valt het onder het rechtsgebied bestuursrecht. Bent u op zoek naar een advocaat bestuursrecht die u juridisch kan bijstaan met betrekking tot bouwvergunningen? En die u kan helpen bij het opstellen van bijvoorbeeld een bezwaarschrift? Omdat u bezwaar wilt maken? Dan staat Sander Derksen, bestuursrechtadvocaat bij Liebrand Ruijs advocaten, u graag te woord. En uitera

Verschillende situaties met betrekking tot bouwvergunningen

Welk van onderstaande situaties gaat voor u op:

  • U heeft een bouwvergunning aangevraagd en deze is niet goedgekeurd. Nu wilt u graag bezwaar maken tegen dit besluit en daar heeft u juridische hulp van een advocaat bij nodig.
  • U ben het niet eens met een verleende bouwvergunning en wilt een bezwaarschrift indienen. Daar heeft u juridische hulp bij nodig.
  • U heeft een bouwvergunning aangevraagd en mensen uit de omgeving hebben bezwaar gemaakt. U wilt graag juridische hulp van een advocaat.
  • U heeft een bouwvergunning verkregen vanuit de gemeente die na bezwaren alsnog is ingetrokken. Nu wilt in beroep gaan bij de rechter.

Actief in de regio

Met vestigingen in Oss en Schaijk is Liebrand Ruijs advocaten vooral regionaal actief. Dit komt ook door het feit dat veel mensen het fijn vinden om juridische hulp te krijgen bij een advocaat in de buurt. Veel mensen vanuit Eindhoven, Den Bosch, Uden, Oss en Nijmegen weten ons dan ook te vinden. Dat betekent overigens niet dat mensen buiten de regio niet welkom zijn. Integendeel, we helpen je graag.

Kennis maken met bestuursrechtadvocaat Sander Derksen?

Heeft u een juridische kwestie met betrekking tot bouwvergunningen? En wilt u hier graag bezwaar maken tegen (niet) verleende bouwvergunning? Dan staat Sander Derksen graag klaar voor je. Van advisering tot aan procederen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bel 06-15178735 of mail naar Sander.