CORONAVIRUS COVID-19

De ontwikkelingen rondom het coronavirus gaan razendsnel. Wij van Liebrand Ruijs Advocaten en LR Letselschade volgen het nieuws op de voet en treffen de nodige maatregelen.

Nieuwe zaken

Voorlopig kunnen we u daarom helaas niet op ons kantoor ontvangen. Nieuwe zaken kunnen worden ingenomen door middel van skype, facetime, of andere wijzen van beeldbellen. Bel ons op 0412-614464 voor het inplannen van een afspraak. Ook zal ons gratis inloopspreekuur, tot nader bericht worden vervangen door een gratis telefonisch spreekuur.

Lopende zaken

Wat betreft de reeds lopende zaken, blijft elektronisch contact met ons uiteraard mogelijk. Wij attenderen u op mogelijke vertraging met betrekking tot uw zaak. Vanwege het coronavirus behandelen de rechtbanken, gerechtshoven en bijzondere colleges alleen nog maar urgente zaken. Ook het afhandelen van zaken met verzekeraars en andere partijen, kan vertraging oplopen. Het omgaan met deze situatie kost voor iedereen tijd.

We staan nog steeds voor u klaar en zullen u zo goed mogelijk bijstaan.

We houden u op de hoogte en wensen u allen veel gezondheid toe.

Als samenwerkingsverband van specialisten kan ons kantoor u adviseren en ondersteunen op vrijwel alle gebieden. Wilt u graag meer weten over de achtergrond van ons kantoor dan vind u hier onze persoonlijke pagina’s.