Huurcontracten

Ben je op zoek naar een advocaat die je op juridisch vlak kan ondersteunen op het gebied van huurcontracten. Liebrand Ruijs Advocaten heeft in de persoon van Kristen Megens – van Mierlo een ervaren huurrecht advocaat. Zij heeft meer dan 10 jaar praktijkervaring op het gebied van huurrecht. Want daar valt het onderwerp huurcontracten onder.

Opstellen van huurcontracten

Het opstellen van een huurcontract is iets wat in eerste instantie heel simpel lijkt. Maar vaak zijn er zaken beschreven die vanuit juridisch oogpunt niet kloppen. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Wij helpen je daar graag bij.

Controleren/Nakijken van huurcontracten

Heb je een huurcontract en wil je dit graag laten controleren? Wij bekijken graag je huurcontract(en) vanuit een juridisch oogpunt en geven je gerichte feedback. Een waardevolle investering.

Het beëindigen van huurcontracten

Het beëindigen van een huurcontract is iets waar in sommige situaties veel bij komt kijken. Zeker als het gaat om het verhuren van een woning. Wij helpen je graag zodat het ook de grootste kans van slagen heeft.

Voorkomen is beter dan genezen

Vaak worden er zaken opgenomen in huurcontracten die juridische niet kloppen. Erg vervelend want je stelt een huurcontract juist op om zaken goed te regelen. Een huurrechtadvocaat kan ervoor zorgen dat het huurcontract klopt. Hieronder vind je de meest voorkomende fouten in huurcontracten:

  • Foutieve opzegtermijn voor de huurder
  • Te korte opzegtermijn van de verhuurder
  • Ontbinding van een huurcontract door de verhuurder zonder dat er een rechter aan te pas gekomen is
  • Het vermelden van all-in huurprijzen
  • Doorberekenen van gemeentelijke belasting die voor rekening van de verhuurder komen
  • Doorberekenen van de kosten van groot onderhoud richting de huurder

Kristen Megens – van Mierlo, advocaat huurrecht

Binnen Liebrand Ruijs Advocaten is Kristen Megens – van Mierlo de advocate op het gebied van huurrecht. Heeft u juridische hulp nodig dan staat zij u graag te woord. U kunt haar telefonisch bereiken op +31 (0)412 614 464 of +31 (0)6 446 56 762. Stuurt u liever een mail dan kan dat via onderstaande button.

Regio Oss – Den Bosch

Liebrand Ruijs Advocaten is gevestigd in Oss. Dus als u graag werkt met een ervaren advocaat uit de regio dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vanuit Den Bosch en Oss zitten we binnen 20 minuten met elkaar aan tafel. Hier kunt u uw juridisch vraagstuk op tafel leggen. Vervolgens leggen wij je graag uit hoe we je kunnen helpen. Openheid en betrokkenheid staan hierbij voorop.