Advocaat personen- en familierecht

Een advocaat in het personen- en familierecht houdt zich bezig met de juridische aspecten van het recht van uw familie en uzelf. Gaan u en uw partner uit elkaar? Dan helpt Liebrand Ruijs Advocaten bij de echtscheiding, maar staat u ook bij als het gaat om het ouderlijke gezag, adoptie en bijvoorbeeld naamswijziging.

Personen- en familierecht bevat zaken die mensen persoonlijk raken. Dat betekent dat in emotionele situaties soms rationele beslissingen moeten worden genomen. In zo’n situatie is het dan uiterst prettig om een personen- en familierecht advocaat aan uw zijde te hebben.

Personen- en familierecht: bij welk onderwerp heeft u hulp nodig?

Personen- en familierecht is een breed rechtsgebied. Als onderdeel van het burgerlijk recht houden de advocaten van Liebrand Ruijs zich bezig met familiaire zaken als: geboorte, huwelijk, scheiding en afstamming. Onze familierecht advocaten hebben ruime ervaring als advocaat en mediator op het gebied van:

Civiele jeugdzaken

Onze advocaten behandelen ook civiele jeugdzaken. De jeugdbeschermingsmaatregel die het meest voorkomt is de ondertoezichtstellingen (OTS), maar ook uithuisplaatsingen van kinderen komen regelmatig voor. In deze zaken staat het belang van uw kind voorop. Bij Liebrand Ruijs Advocaten hechten we veel waarden aan de begeleiding van kinderen.

Familierecht voor ondernemers

Hoewel er vaak niet bij stil wordt gestaan, is familierecht er ook voor ondernemers. Twijfel niet en win advies in, want niets is zo belangrijk dan alles goed te regelen. Bent u ondernemer en gaat u trouwen, samenwonen of een geregistreerd partnerschap aan? Maak goede afspraken en leg die vast.

Wat u met uw partner afspreekt is van groot belang wanneer het gaat om de rechtsvorm van de onderneming, wanneer u geld nodig heeft van de bank maar ook als uw relatie eindigt.

Regio Eindhoven – Den Bosch – Oss

Liebrand Ruijs Advocaten vindt u zowel in Oss als Schaijk. Dat betekent dat we vanuit deze kantoren veelal cliënten bedienen uit de regio’s Eindhoven, Den Bosch en Oss. Heeft u snel advies nodig op het gebied van personen- en familierecht? Omdat we in de regio actief zijn, kunnen we snel schakelen en zitten we binnen no-time met elkaar aan tafel.

U kunt ons telefonische bereiken op 0412-614464. Of neem direct per mail contact op met onze advocaten personen- en familierecht.