Echtscheiding goed regelen

Ben je op zoek naar een advocaat of mediator die je kan bijstaan op het moment dat je gaat scheiden? Liebrand Ruijs Advocaten staat je graag bij. Dit doen we op een professionele maar wellicht nog belangrijker, betrokken wijze. Want een echtscheiding is vaak een emotioneel proces.

Welke zaken dienen er geregeld te worden bij een scheiding?

Op het moment dat je gaat scheiden dan dienen er afspraken gemaakt te worden. En hierbij is iedere situatie natuurlijk weer anders. Ben je getrouwd? Zijn er kinderen en zijn deze minderjarig? Heb je een gezamenlijke hypotheek? Is er sprake van geregistreerd partnerschap? Hebben jullie een gezamenlijk vermogen? Zijn jullie getrouwd op huwelijkse voorwaarden? Allemaal vragen die de revue passeren. Hieronder hebben we een lijstje opgesteld van zaken die regelmatig terug komen:

Een advocaat kan je op de juiste manier bijstaan. Rekening houdend met jou specifieke wensen en tegelijkertijd met een professionele, betrokken houding.

Bertine Ruijs, mediator en advocaat persoon- en familierecht

Binnen ons advocatenkantoor is Bertine Ruijs de advocaat die je kan helpen bij het regelen van je scheiding. Naast advocaat is Bertine tevens vFAS-Scheidings¬mediator. Zij rondde in 2011 de specialisatieopleiding voor personen- en familierecht af. Vervolgens voltooide zij in 2012 de specialisatieopleiding tot scheidingsmediator. Zij is volwaardig lid van de vFAS (vereniging voor Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators. Ook is zij ingeschreven als mediator in het register van de Mediatorsfederatie Nederland (Mfn). U kunt Bertine telefonisch bereiken op +31 (0)412 614 464 of +31 (0)620585077.

Regio Oss – Den Bosch

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat uit de regio Oss, Den Bosch, Heesch, Uden, Rosmalen of 1 van de andere plaatsen uit de regio? Liebrand Ruijs advocaten is gevestigd in Oss. We komen graag in contact met je om te luisteren naar je specifieke wensen. Want op deze manier kunnen we ook duidelijk aangeven hoe we je kunnen helpen.